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Q. What part of the ITAR will the new exemption come under?  

A. Sub-section 125.4 

Q. Can U.S. industry proceed directly to manufacturing under this 
exemption (i.e., without a license)? 

A. No. The limitation in 125.l(b) precludes using the exemption for foreign 
production purposes and continues to apply to the new exemption. Once a 
contract has been let, a license (in the case of a build-to-print effort) or 
manufacturing license agreement must be in place before any additional 
defense service may take place. 

 


